Zásady ochrany osobních údajů

Zásady nakládání s osobními údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá

VRATACENTRUM s.r.o.
Koutníkova 180
503 01 Hradec Králové
IČO: 27538851

Jaké údaje sbíráme

  • Poptávka: jméno, telefon nebo email, IP adresa, text poptávky
  • Objednávka: jméno, telefon, email, fakturační adresu, dodací adresu, případně název firmy, IČO a DIČ

Důvod a účel sběru údajů

  • Poptávka: na základě budoucího plnění smlouvy, abychom mohli zodpovědět váš dotaz k poptávce služeb
  • Objednávka: na základě plnění smlouvy a zákonné povinnosti, abychom mohli správně vyřídit vaši objednávku a mohli řádně vystavit a archivovat daňové doklady

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Poptávka:  po dobu 1 roku.
  • Objednávka: po dobu stanovenou zákonem.

Kdo osobní údaje zpracovává

  • VRATACENTRUM s.r.o. - provozovatel tohoto webu

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce. Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracovávám, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Můžete požádat o ukončení zasílání newsletterů. Sami se pak můžete kdykoliv odhlásit v zápatí jakéhokoli e-mailu.

Kam se můžete obrátit

  • Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracovávám v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.
  • Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 25.5.2018.

Poptejte služby